loader image

Om oss

Cindy Stenberg

Företaget består av mig, Cindy Stenberg, och jag skriver och regisserar. Men eftersom det är en indiefilmare så sträcker sig titlarna vanligtvis längre än bara det, ex platsscout, rekvisita, garderob, casting, schema, projektledare etc.

Jag gör mest egna projekt, men jag är redo för möjliga samarbeten. Jag är också tillgänglig för att skriva manus på beställning.

Jag skriver mina egna manus, regisserar och producerar. Jag gick teater i skolan i fem år (dock mest för att hjälpa till med min förlamande sociala ångest), försökte få ut mina manus och gav i stort sett upp min dröm – fram till 2019. Jag presenterade min idé för lokala filmskapare och fick min första möjlighet att regissera, och här är jag, 8 prisbelönta kortfilmer under mitt bälte! Jag ser mig själv som en introvert med extroverta drömmar och jobbar hårt för att kunna göra det jag gör.

Jag älskar verkligen skräck och har gjort det så länge jag kan minnas. Poesi, romaner, filmer, tv-spel. Det är ett verk av skönhet och intensiva känslor som du inte kan hitta i de andra genrerna enligt min åsikt.

Kontakta mig så tittar vi på det! 🙂

Annika Rimbléus

Hejsan!

Annika Rimbléus heter jag och är producent här på Uncanny! Då jag är utbildad skådespelare blir det oftast så att jag även medverkar framför kameran i våra filmer.

Intresset för foto och film väckte till liv då jag började jobba som modell i NYC. Jag utbildade mig på teaterhögskolan i Luleå i skådespeleri och gick sedan Filmpool nords producentutbildning Northern Motion.

Tidigare har jag producerat “The roots of evil” för Uncanny Pictures men även producerat skräck med Swedish Ghost lovers (Skellefteå).Jag har även regisserat/skrivit manus för film och teater på Lule stassteater. 

Mystik och psykologisk skräck/thriller är det som ligger mig närmast hjärtat i skräckfilmsgenren. Men måste ändå erkänna att jag även tror på spöken! 🙂