loader image

Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 11 oktober 2022

Tack för att du besöker Uncanny Pictures sekretesspolicy. Denna integritetspolicy förklarar hur Uncanny Pictures (sammantaget ”Uncanny Pictures”, ”vi”, ”oss” eller ”vår”) samlar in, använder och delar information om dig (”du”, ”din” eller ”användare”) när du går in på eller använder våra webbplatser (”Tjänster”).

Användare är ansvariga för all data från tredje part som de tillhandahåller eller delar via tjänsterna och bekräftar att de har tredje parts samtycke att tillhandahålla sådan data till oss.

 

Information vi samlar in

Logg och användningsinformation: såsom webbläsartyp du använder, maskinvarumodell, operativsystem, IP-adress, unika enhetsidentifierare, åtkomsttider, visade sidor, klickade länkar och surfbeteende såsom tid, vad webbplats du kom från, vilken webbplats du besöker när du lämnar oss och surfbeteende.

 

Hur vi använder din information

Vi använder information vi samlar in om dig för att tillhandahålla, underhålla och förbättra våra tjänster och andra interaktioner vi har med dig. Till exempel använder vi informationen som samlas in för att:

 • Förenkla och förbättra vår onlineupplevelse;
 • Tillhandahålla och leverera produkter och tjänster, utföra autentisering, bearbeta transaktioner och returer och skicka relaterad information till dig, inklusive bekräftelser, kvitton, fakturor, kundupplevelseundersökningar och produkt- eller tjänsterelaterade meddelanden;
 • Bearbeta och leverera kampanjer;
 • Svara på dina kommentarer och frågor och ge kundservice;
 • Om du har angett för oss att du vill ta emot meddelanden eller reklammeddelanden;
 • upptäcka, undersöka och förhindra bedrägliga transaktioner och andra olagliga aktiviteter och skydda våra rättigheter och egendom och andra;
 • Följa våra juridiska och ekonomiska skyldigheter;
 • Övervaka och analysera trender, användning och aktiviteter;
 • Ge och tillåt våra partners att tillhandahålla reklam och marknadsföring riktad mot dina intressen.

 

Hur vi kan dela information

Vi kan komma att dela din personliga information i följande situationer:

 • Tredjepartsleverantörer. Vi kan dela data med tjänsteleverantörer, leverantörer, entreprenörer eller agenter som genomför transaktioner eller utför tjänster för vår räkning, till exempel de som hjälper oss med vår verksamhet och interna verksamheter som frakt och leverans, betalningshantering, förebyggande av bedrägerier , kundtjänst, presentkort, upplevelser, anpassning, marknadsföring och reklam;
 • Förändring i verksamheten. Vi kan dela data i samband med en företagsaffärstransaktion, såsom en sammanslagning eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet till ett annat företag, joint venture, företagsrekonstruktion, insolvens eller konkurs, finansiering eller försäljning av företagets tillgångar ;
 • Att följa lagen. Vi kan komma att dela data för att underlätta rättslig process från lagliga förfrågningar från offentliga myndigheter, inklusive för att uppfylla kraven på nationell säkerhet eller brottsbekämpande myndigheter som tillåts enligt lag.
 • Med ditt samtycke. Vi kan dela data med tredje part när vi har ditt samtycke.
 • Med annons- och analyspartners. Se avsnittet ”Annonsering och analys” nedan.

 

Google Analytics

Vi använder Google Analytics, en analystjänst som tillhandahålls av Google LLC. Vi använder den här tjänsten för att hjälpa till att analysera hur användare använder Tjänsten, i syfte att analysera användning över enheter och erbjuda förbättringar för alla användare. Om du vill veta mer om Google Analytics besöker du deras sekretesspolicy. Klicka här.

 

Datasäkerhet

Vi implementerar kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder utformade för att skydda din information. Trots våra bästa ansträngningar är dock inga säkerhetsåtgärder helt ogenomträngliga.

 

Datalagring

Vi lagrar informationen som vi samlar in om dig så länge det är nödvändigt för det eller de ändamål som vi samlade in den för eller för andra legitima affärsändamål, inklusive för att uppfylla våra lagliga, regulatoriska eller andra krav på efterlevnad.

 

EU:s sekretessrättigheter

Individer som befinner sig i vissa länder, inklusive Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och Storbritannien, har vissa lagstadgade rättigheter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) i förhållande till sina personuppgifter.

I den mån information vi samlar in är associerad med en identifierad eller identifierbar fysisk person och skyddas som personuppgifter enligt GDPR, hänvisas det till i denna integritetspolicy som ”Personuppgifter”.

Åtkomstbegäranden för datasubjekt

Med förbehåll för eventuella undantag enligt lag kan du ha rätt att begära:

 • en kopia av de personuppgifter vi har om dig;
 • för att korrigera de personuppgifter vi har om dig;
 • för att radera ditt konto eller dina personuppgifter;
 • att invända mot behandling av dina personuppgifter för vissa ändamål;

För att få tillgång till dina integritetsrättigheter, skicka oss ett mail på info@uncannypictures.se.

Vi kommer i allmänhet att behandla förfrågningar inom en månad. Vi kan behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och/eller den jurisdiktion där du bor. Om din förfrågan är komplicerad eller om du har gjort ett stort antal förfrågningar kan det ta längre tid för oss. Vi meddelar dig om vi behöver mer än en månad på oss att svara.

Rättslig grund för behandling av personuppgifter

Vi kan komma att behandla dina personuppgifter under tillämplig dataskyddslagstiftning på följande rättsliga grunder:

 • Avtalsmässig nödvändighet: vi kan behandla dina personuppgifter för att ingå eller utföra ett avtal med dig.
 • Samtycke: där du har gett samtycke till att behandla dina personuppgifter. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.
 • Berättigat intresse: vi behandlar dina personuppgifter för att tillhandahålla våra tjänster till dig, till exempel för att tillhandahålla vår onlineanvändarupplevelse, kommunicera med dig, tillhandahålla kundservice, marknadsföra, analysera och förbättra vår verksamhet och för att skydda våra tjänster.

 

Åldersbegränsningar

Vår tjänst är avsedd för vuxna i åldern 18 år och uppåt. Vi samlar inte medvetet in personligt identifierbar information från barn. Om du är förälder eller vårdnadshavare och tror att ditt barn under 13 år har gett oss information, vänligen maila eller skriva till oss på adressen som anges i slutet av denna sekretesspolicy. Vänligen markera dina förfrågningar ”COPPA Information Request.”

 

Ändringar av denna sekretesspolicy

Uncanny Pictures kan komma att ändra denna integritetspolicy från tid till annan. Vi uppmuntrar dig att besöka den här sidan för att hålla dig informerad. Om ändringarna är väsentliga kan vi ge dig ytterligare meddelande till din e-postadress eller via våra tjänster. Din fortsatta användning av tjänsterna indikerar att du accepterar den ändrade integritetspolicyn.

 

Lagring av information i USA

Information vi underhåller kan lagras både inom och utanför USA. Om du bor utanför USA förstår och samtycker du till att vi kan komma att överföra din information till USA, och att amerikanska lagar kanske inte ger samma skyddsnivå som de i ditt land.

 

Kontakta oss

Om du har frågor, kommentarer eller funderingar kring denna sekretesspolicy kan du kontakta oss via vårt formulär nedan